Veilige opslag en beheer van dossiers

Dat ACI al geruime tijd een apart bedrijfsonderdeel heeft voor het vervoer, verhuizen en de (tijdelijke) opslag van inboedels en inventarissen, voor particulieren, zorginstellingen, woningbeheerders en andere bedrijven, is bij velen bekend. Dat wij als ACI Verhuizingen & Opslag deze klantengroepen ook bijzondere diensten bieden, is echter minder bekend.

ambulance-opslagEén daarvan is dat wij inmiddels voor een drietal ziekenhuizen medische patiëntendossiers beheren en deze opslaan in brand- en inbraakveilige opslagruimtes op onze vestigingen. Stuk voor stuk goed geconditioneerde opslagruimtes die allen beveiligd zijn conform het door verzekeraars erkende BORG-certificaat. Gezien de vertrouwelijkheid van deze informatie spreekt het voor zich dat wij hiermee zeer prudent omgaan, dat de opslagruimtes goed worden bewaakt en dat toegang hiertoe alleen mogelijk is onder toezicht van één van de weinige speciaal hiervoor geselecteerde medewerkers.

Bij ACI zijn wij ervan overtuigd dat meer bedrijven en (zorg- en overheids-) instellingen behoefte hebben aan een dergelijke opslagservice. Niet in de laatste plaats omdat zij te maken hebben met de zorg- en bewaarplicht over (vertrouwelijke) dossiers van hun klanten/patiënten en andere archieven met belangrijke informatie die bewaard moet blijven. Bovendien weten wij uit ervaring dat veel bedrijven in eigen huis de ruimte en mankracht ontbreekt om de dossiers zelf te kunnen beheren. Behalve voor ziekenhuizen en gemeentelijke en provinciale overheden werken we bijvoorbeeld voor notarissen, accountants- en advocatenkantoren.